ORIJEN

ORIJEN er sammensat af højkvalitets friskt regionalt kød, frugt og grøntsager fra Canada. Det er kornfrit, kartoffelfrit og uden kunstige tilsætningsstoffer. Orijen er med sin 85% kød, det tørfoder med højest kødindhold og dermed også blevet en favorit blandt hundeejere.  

ACANA

ACANA er et produkt meget lig ORIJEN, men med lidt mindre indhold af kød, hvilket gør at dette foder er en smule billigere end ORIJEN. Der er dog ikke gået på kompromis med kvaliteten af ingredienserne, da disse også er friske, regionale og uden tilsætningsstoffer.  ACANA er derfor en alletiders alternativ til Orijen til en lidt lavere pris. 

ACANA køre med 4 forskellige serier af hundefoder. Heritage serien er ACANAS originale opskrift og findes i varianter der passer til enhver hund i hvert livs stadie, Classics serien som indeholder 50 % kød fra ét helt dyr, Regionals serien som er ACANAs foder med højest kødindhold (70%, hvoraf halvdelen er frisk) og Singles serien som er specielt bygget til kost-sensitive hunde af alle racer og livs stadier.

CARNILOVE

CARNILOVE er et korn- og kartoffelfrit foder lavet på særligt udvalgt kød fra vilde dyr såsom, rensdyr, and, fasan. kalkun, lam, vildsvin og laks, for at afspejle sammensætningen af naturlige byttedyr. Foderet indeholder ca. 70 % kød og en sammensætning af skovfrugter, grøntsager, vilde bær og urter, som er en naturlig kilde til vitaminer, antioxidanter og andre essentielle næringsstoffer.

KINGSMOOR

KINGSMOOR er et dansk produceret foder, som er lavet på råvare som er at finde i den nordiske flora. Foderet er kornfrit og fås i forskellige smagsvarianter og  varianter der er målrettet forskellige livsstadier så som seniorhunde, overvægtige hunde og hunde i forskellige størrelser. 

BRIT CARE

BRIT CARE er en familieejet foderproducent fra Tjekkiet, som stræber efter at lave foder i høj kvalitet og uden korn. Foderet findes også i forskellige varianter til hunde i forskellige størrelser og livsstadier. Varianterne er typisk med en slags kød og enten ris eller kartofler.   

Dyrevennerne

Gl. Lyngevej 18C
DK-3450 Lillerød

Danmark
Telefon:  48175700

Åbningstider

man-fre : 12:00 - 18:00
Lørdag   : 09:00 - 14:00
søndag og helligdage : Lukket

  • Facebook Social Icon