ORIJEN

ORIJEN er sammensat af højkvalitets friskt regionalt kød, frugt og grøntsager fra Canada. Det er kornfrit, kartoffelfrit og uden kunstige tilsætningsstoffer. Orijen er med sin 85% kød, det tørfoder med højest kødindhold og dermed også kattenes smagsfavorit.

ACANA

ACANA er et produkt meget lig ORIJEN, men med lidt mindre indhold af kød, hvilket gør at dette foder er en smule billigere end ORIJEN. Der er dog ikke gået på kompromis med kvaliteten af ingredienserne, da disse også er friske, regionale og uden tilsætningsstoffer.  ACANA er derfor en alletiders alternativ til Orijen til en lidt lavere pris. 

ACANA til katte findes i Regionals serien som er ACANAs foder med højest kødindhold (75 %) og indeholder 25 % lokalt dyrket frugt og grøntsager.

CARNILOVE

CARNILOVE er et korn- og kartoffelfrit foder lavet på særligt udvalgt kød fra vilde dyr såsom, rensdyr, and, fasan. kalkun, lam, vildsvin og laks, for at afspejle sammensætningen af naturlige byttedyr. Foderet indeholder ca. 70 % kød og en sammensætning af skovfrugter, grøntsager, vilde bær og urter, som er en naturlig kilde til vitaminer, antioxidanter og andre essentielle næringsstoffer.

KINGSMOOR

KINGSMOOR er et dansk produceret foder, som er lavet på råvare som er at finde i den nordiske flora. Foderet er kornfrit og fås i forskellige smags varianter og  varianter der er målrettet forskellige livs stadier så som seniorhunde, overvægtige hunde og hunde i forskellige størrelser. 

BRIT CARE

BRIT CARE er en familieejet foderproducent fra Tjekkiet, som stræber efter at lave foder i høj kvalitet og uden korn, dog indeholder det ris. Foderet findes i forskellige varianter til katte i forskellige livs-stadier. 

Dyrevennerne

Gl. Lyngevej 18C
DK-3450 Lillerød

Danmark
Telefon:  48175700

Åbningstider

man-fre : 12:00 - 18:00
Lørdag   : 09:00 - 14:00
søndag og helligdage : Lukket

  • Facebook Social Icon